block 12 Aunt Millies Garden Quilt |
Jeah! I finished the last block of the Aunt Millies Garden Quilt...Now I must start with the borders. It will still take a long time before the Aunt Millie quilt will be finished completely. I don't mind, because it is sooo fun to work on. The only drawback is that I would love to make much more and I don't have much time for that. But it seems to me that this Aunt Millie quilt is going to be very beautiful.
Vorig weekend hadden we weer een running dinner. Ik heb er eerder al eens over verteld. Het was weer super! We hebben weer ontzettend lekker gegeten en sublieme wijn gedronken.
Last weekend we had a running dinner again. I told you once before about it. It was super! Again we had very good food and superb wines.
We begonnen met een glaasje witte port met daarna een paar cherry tomaatjes, gevuld met rauwe ham, rucola en dressing met daarover geraspte parmezaanse kaas. Daarna 2 puntjes hartige taart, 1 met ricotta en pesto en 1 met oa tomaat, olijf en ansjovis, daarbij truffelsaus en een paar druppels balsamicoazijn. LEKKER! Daarna op de fiets gestapt, op naar het volgende adres voor het hoofdgerecht.
We started with a glass of white port, then a few cherry tomatoes stuffed with dried ham, rucola and a dressing, and on top some grated parmesan cheese. Then 2 slices of pie: 1 with ricotta and pesto and 1 with tomato, olives and anchovy accompanied by truffle sause and a few drops of balsamic vinegar. DELICIOUS! Then we stepped on our bikes, headed for the following address for the main course.
Heel apart en heel lekker: eendeborstfilet met sinaasappel portsaus, spruitjes en puree van paarse aardappeltjes die in slagroom gaar gekookt zijn. Ik wist helemaal niet dat er paarse aardappels bestonden, laat staan dat ze in slagroom gekookt konden worden! Alsof er een engeltje.......
Very special and very, very tasty: duck breast with orange and port sauce, Brussels sprouts and mashed purple potatoes which were cooked in cream. I did not know purple potatoes existed, let alone that they could be cooked in cream! As if an angel .......(I hope you know what I mean, I've translated a Dutch expression directly into English).
Toen een klein stukje lopen naar ons huis, waar we het dessert opdienden.
Then a short walk to our house, where we served the dessert.
Fortunately that was well appreciated too. Instead of a sweet dessert, we had chosen for cheese. A cheese tart with bleu d'Auvergne with a red port and marmelade sauce, pear tart with honey and nuts, some slices of cheese and some grapes. We chose a wonderful wine Mas Amiel (vin doux naturel) which we bought during a holiday, many, many years ago in Maury, France, .
Er is ook altijd veel om over te praten en voor je het weet, is het toch weer laat geworden. Het was weer superlekker en supergezellig.... Binnenkort moet ik helaas toch eens gaan bepalen wanneer ik begin met lijnen. Dat blijf ik maar uitstellen, vind je het vreemd?
There is always a lot to talk about and before you know, it is very late. It was delicious and very entertaining.... Soon I must decide when I start a diet to lose some weight. That I keep on postponing, very odd, don't you think?
Sneeuwwandeling 3-2-2012 Willeke en Iris |
Geniet nog van de laatste uurtjes van het weekend!
Meanwhile another week has passed, it became very cold and there is a lot of snow! Luckily Saturday was a sunny and dry day and the planned visit to the exhibition Patchwork en Quiltdagen could carry on. I will try to write a new blogpost as soon as possible and show you some pictures.
Enjoy the last few hours of your weekend!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten