Welkom op mijn weblog. Ik zal hier berichtjes plaatsen omtrent mijn quilt-hobby en mijn gezin. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik zou het heel erg leuk vinden als je een berichtje achter laat.

Welcome to my blog. I will tell you about my quilting hobby and my family. How nice of you to take a look here. I would like it very much if you leave a comment. Forgive me the mistakes I will undoubtedly make by translating the Dutch text in English.
Sorry, I have stopped translating the Dutch text.

vrijdag 22 januari 2010

Breien kan gevaarlijk zijn! Knitting can be dangerous!

Het quiltvirus kende ik al. Borduren doe ik ook graag. Nu ben ik blijkbaar ook "gepakt" door het breivirus.

I already knew the quiltvirus. I'm also a fan of embroider/stitchery. Apparantly I' have the knittingvirus now too.

Op aanraden van Tineke ben ik o.a. terecht gekomen op het blog Grietjekarwietje. Hier kwam ik hele leuke dingen tegen. Als je niet alleen quilten maar ook meerdere vormen van handwerken leuk vindt, moet je hier echt eens gaan kijken. Op dit blog kwam ik dit filmpje tegen. Helemaal hartstikke leuk en nog spannend ook!

At the suggestion of Tineke a took al look at the weblog of Grietjekarwietje. I saw all nice things. If you're interested in other crafts, you must take a look here. On this blog I found this movie. Great fun and exciting too!

">

6 opmerkingen:

 1. Geinig filmpje...nu heb ik best lang haar...maar ga er toch beslist niet mee breien....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik denk dat elke hobby een beetje verslavend is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brr, wat een eng filmpje! Ik merk dat ik als ik het bekijk gewoon mee ga doen ;-) Ik heb het al verschillende keren gezien maar het wordt niet echt minder, hihi. Grietje heeft een mooie site hè? Ik ben nog steeds blij met mijn mobile! Hij is nog niet opgeruimd of bij de kerstspullen gelegd. Leuke collage heb je van de breiles gemaakt. Ik zal de vervolgserie ook sturen. Het was weer gezellig! Hoe is het met je sokken? Mooi geworden? Ik denk inderdaad dat je een nieuwe verslaving te pakken hebt. Ik ook, want ik ben inmiddels de kleintjes aan het breien. Geen baby in de buurt te bekennen, maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn vind je niet? Ik kwam het patroon ook tegen op de site van wolhalla. www.wolhalla.nl Ze zijn schattig. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is erg leuk..... gelukkig ben ik niet brei fanatiekeling....
  veel succes met je breiwerk, je laat toch wel wat zien op de volgende Bee....????

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Willeke, Ik heb je loggjes weer gelezen. Heel leuk. Ik heb ook van mijn moeder brei-en haaknaaldenkokers met dezelfde naalden. Altijd makkelijk met de hobby's die wij hebben!

  BeantwoordenVerwijderen